De werkplaats

De werkplaats van Studio Draadkracht is hoog en licht. We hebben een grote kniptafel waar je aan kunt werken en werkmaterialen hangen overzichtelijk bij elkaar. Op de werktafels staan verschillende soorten naaimachines, maar er is ook ruimte om je eigen naaimachine mee te nemen. Ook zijn er boeken en patroonbladen aanwezig waar je inspiratie in op kunt doen. Uiteraard is er ook koffie en thee.

Speciale machines

Naast de standaard naaimachines, staan er in de werkplaats diverse speciale en industriële naaimachines, zoals lockmachines, een industriële lockmachine, een coverlockmachine, een industriële vrije arm machine, een leermachine, een blindzoommachine, en een breimachine. Meer informatie over deze machines is hier na te lezen.

Verhuur studio

De studio bestaat uit drie ruimtes die te huur zijn namelijk het naaicafé gedeelte, de cursusruimte, het stamtafelgedeelte een combinatie van cursusruimte en stamtafelgedeelte en de hele studio. Meer informatie hierover lees je hier.

Naaiwerkopdrachten

Af en toe naaien wij in kleine oplage eenvoudige producten in opdracht van anderen. Lees meer informatie hier.

 

Stageplaats Creatief vakman

Studio Draadkracht is een door SBB erkend leerbedrijf voor studenten die de opleiding Creatief Vakman volgen. Lees hier meer over stageplaats.

Studio Draadkracht

Oosterhamriklaan 181

9715 PC Groningen

 Openingstijden:

Dinsdag        18.00 - 22.00 uur

Woensdag    10.00 - 22.00 uur

Donderdag  10.00 - 22.00 uur

Vrijdag          10.00 - 17.00 uur

Zaterdag      10.00 - 15.00 uur

info@studiodraadkracht.nl

Telefoon tijdens openingstijden:

050 - 750 62 51

Telefoon buiten openingstijden:

06 - 441 282 22 (Ester Koot)