top of page

Groepsuitjes

Studio Draadkracht organiseert interessante en leuke activiteiten bijvoorbeeld voor groepen vriend(inn)en, familie, scholen, bedrijven, teams, enzovoorts. Uiteraard gaat het om activiteiten die iets met textiel te maken hebben bijvoorbeeld: naaien, haken, breien, zeefdrukken met textiel, collage maken door middel van plakken van lapjes stof, enzovoorts.

Heb je een leuk idee voor een groepsuitje neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Hieronder meer informatie over de groepsuitjes die we in de aanbieding hebben.

Babyshower

Bedrijfs/team, familie- en vriend(inn)en uitje

Kinderfeestjes

Events

Studio Draadkracht organiseert af en toe events. Denk aan:

  • een open dag

  • een modeshow

  • tasje maken tijdens cultuurmarathon voor leerlingen van het Zernikecvolleg

  • een bijzondere vlaggenlijn voor het Roald Dahl festival in het Forum in Groningen.

Heb je een idee voor een event, neem dan contact met ons op en leg je voorstel aan ons voor.

Event dat nu loopt: geen.

Voorbeelden van events

Voorbeelden van events
 
Vlaggenlijn Roald Dahl Festival
Eind december 2019 heeft Studio Draadkracht in Wonderland, de kinderbibliotheek van het nieuwe Forum, de Roald Dahl vlaggenlijn met rare, enge, vreemde en bizarre vlaggen, vormen, monster en griezels opgehangen. Met heel veel plezier hebben kinderen, vriendinnen, deelnemers van Lentis, stagiaire Art en Design van het Noorderpoort en vrijwilligers van Studio Draadkracht meegewerkt aan het maken van deze vlaggenlijn. Leuk om je fantasie te mogen laten gaan en niet netjes, maar juist rafelig te mogen werken met textiel! Echt een aanrader.

Modeshow van kleermaker Assane Maiga
In september 2019 heeft Studio Draadkracht in samenwerking met Wij Korrewegwijk, Mankracht van MJD en Hamrikheem van Lentis een modeshow georganiseerd. Assane Maiga heeft een 20 tal kledingstukken op maat gemaakt voor diverse modellen. Geen professionele modellen, maar bekenden van Assane en studio Draadkracht. Zij showden de kleding aan een groot publiek in het Hamrikheem. Rondom de modeshow was er muziek en Senegalees eten.

Cultuurmarathon Zernikecollege
Leerlingen van het Zernike college hebben jaarlijks in het voorjaar een cultuurmarathon. Zij mogen uit een veelheid van activiteiten iets met cultuur doen. Jaarlijks komen op meerdere dagdelen een paar groepen leerlingen bij Studio Draadkracht langs om toffe tasjes te maken.

Modeshow
Cultuurmarathon Zernikecollege
bottom of page