top of page

Feestkledingruil: als nieuw de feestdagen in!

Zaterdag 16 december 14.00 - 17.00 uur

De dure decembermaand staat weer voor de deur en wie wil er nu niet feestelijk ten tonele verschijnen tijdens deze maand? Wij organiseren daarom een speciale feestkledingruil!

Heb jij al jaren feestkleding in de kast hangen die je niet meer draagt, maar wil je wel graag iets ‘nieuws’, kom dan naar onze studio.

 

Iedereen neemt schone feestelijke kleding mee en dat kunnen ook accessoires zijn. Mocht je hangers en/of een kledingrek hebben, dan mag je die meenemen.

 

We sluiten graag af met een hapje en een drankje: hiervoor mag je zelf iets meenemen. Wij zorgen voor thee, koffie en koekjes.

 

Aanmelding en bijdrage

Om verzekerd te zijn van een plek vragen we je je op te geven. Aanmelden via contactformulier of via info@studiodraadkracht.nl.

 

Graag bij aanmelding € 3,- overmaken, zodat wij zeker zijn van het aantal personen dat meedoet. Dit bedrag kun je overmaken naar rekeningnummer van Studio Draadkracht ovv feestkledingruil:

NL 33 RABO 0184 1900 45.

Wanneer

Zaterdag 16 december 14.00 - 17.00 uur

Aantal deelnemers

30 personen

Begeleiders

Ester Koot

Niveau

Beginners/gevorderden

Prijs

€3,-  inclusief, koffie en thee en koekjes.​

Aanmeldformulier

Let op: je ontvangt een email van ons. Deze kan als spam of als ongewenste email gezien worden. Als je niks van ons hebt gehoord, check dan eerst even of het per ongeluk daar terecht is gekomen!

bottom of page