top of page

Verhuur werkplaats

Verhuurprijzen

Inclusief koffie en thee en exclusief begeleiding.

Cursusruimte

dagdeel (4 uur):  € 50,-

dag (8 uur):          € 80,-

 

Stamtafel

dagdeel (4 uur):  € 35,-

dag (8 uur):          € 50,-

Cursusruimte en stamtafel gedeelte

dagdeel (4 uur):  € 70,-

dag (8 uur):          € 120,-

 

Naaicafé gedeelte

dagdeel (4 uur):  € 75,-

dag (8 uur):          € 130,-

 

Hele studio

dagdeel (4 uur):  € 130,-

dag (8 uur):          € 230,-

Beschikbaarheid

Op dit moment is de hele studio op vrijdagavond, zaterdag na 16.00 uur, zondag de hele dag en dinsdag tot 19.00 uur beschikbaar. Op andere dagen en/of tijdstippen zijn sommige ruimtes beschikbaar.

Contact

Voor meer informatie en overleg over verhuur zie contactgegevens en contactformulier hieronder. 

Naaicafé gedeelte
dCbRC%cjQSKvWclkk7%U8g.jpg

De studio bestaat uit 3 ruimtes. Deze ruimtes zijn te huur:

 

De huurprijzen zijn inclusief koffie, thee en exclusief begeleiding.

Naaicafé gedeelte

Het naaicafé gedeelte is circa 8 bij 6 meter (op zijn breedst). Hierin staan circa 8 ' gewone' naaimachines, twee lockmachines, een coverlock, een industriële vrije arm machine voor leer en andere dikke stoffen, een leermachine, een industriële lockmachine en een blindzoommachine. Er staan twee kniptafels: één van 1,10 bij 3,30 meter en één van 1 bij 1,80 m. Uiteraard zijn er allerlei fournituren aanwezig zoals scharen, linialen, snijmatten, rolmes, spelden, enz.

 

Afhankelijk van de activiteit waarvoor je deze ruimte wilt huren kunnen hier maximaal circa 10 mensen tegelijk bezig zijn. Wil je de ruimte huren om bijvoorbeeld naailes te geven waarbij elke cursist met zijn eigen project bezig is dan kunnen er circa 5 personen tegelijk bezig zijn. 

Deze ruimte kan niet afgesloten worden. Als de andere ruimten in gebruik zijn dan moeten zij door het naaicafé heen om van buiten naar binnen of van binnen naar buiten te gaan.

IMG_5988.JPG
IMG_5989.JPG
99BwFYC2R6ek%+5TgGKgzA.jpg
zFFcZyBhS5qaMCkYiiDw0g.jpg
Cursusruimte

Contactformulier

W1hHjrGMQo6SsaezZsk9Bg.jpg
hcoo7xRwaF2Dlgwed%zQ.jpg

Cursusruimte

De cursusruimte is circa 3,60 bij 3,60 m. In de cursusruimte staan 2 kleine tafels waarop 4 'gewone' naaimachines staan en een grote tafel van 96 cm bij 1,90 m. Hier kunnen afhankelijk van de activiteit maximaal 6 personen bezig zijn. Wil je de ruimte huren voor bijvoorbeeld verfdruk op textiel gebruiken dan kunnen hier maximaal 4 personen aan het werk. Dit is de enige ruimte in de studio met een deur die dicht kan.

Wpng+IASRaecn92sy%MN5Q.jpg
EfbnJaflSz27GylOiJ4lmQ.jpg

Stamtafel gedeelte

De stamtafel staat in het keukengedeelte van de studio. Deze ruimte is circa 3 bij 5,20 m. Aan deze tafel van 2,40 m bij 90 cm kunnen met gemak 10 personen zitten. Deze ruimte is geschikt voor bijvoorbeeld haken en breien. Deze ruimte kan niet afgesloten worden. Als de andere ruimten in gebruik zijn dan kan het zo zijn dat zij van de keuken gebruik moeten maken om bijvoorbeeld koffie of thee te zetten, of om van de toilet gebruik te maken.

Stamtafel gedeelte
+NboZzXhTtm775ikHGUnfQ.jpg
FlJX%w4cQTycSm1aBw+uaA.jpg
HfEvUQMcS1GCqMiFqK+e%Q.jpg
T4EJVM%hTDOhqIBdyW3i3g.jpg

Combinatie cursusruimte en stamtafelgedeelte

Je kunt de cursusruimte en het stamtafelgedeelte samen huren. Bijvoorbeeld als je een verjaardagsfeestje wilt geven, of om een cursus aan meer dan 4 personen te geven waarbij je geen grote sta- en kniptafel nodig hebt.

Hele studio

Het is ook mogelijk de hele studio te huren. Het hangt van de activiteit af hoeveel mensen er bezig kunnen zijn. Zie ook hierboven.

Combinatie cursusruimte en stamtafel gedeelte
Hele studio
bottom of page