top of page

Stageplaats MBO Fabric &Design

Studio Draadkracht is een SBB erkend leerbedrijf.

 

Wat kunt je bij ons doen?

In overleg is er veel mogelijk bij ons in de studio.  Een greep uit deze werkzaamheden:

  • meehelpen bij verzorgen van naaicafé: mensen te woord staan en advies geven en helpen bij naaien.

  • meehelpen met repareren en verstellen van kleding en ander textiel

  • meedenken over ontwerpen van (eenvoudige) producten en maken van proeven en prototypes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tassen, etui's, rugzakjes voor kinderen, hoezen voor tablet, mobiel, laptop, slingers en boxkleed. Onderdeel hiervan is ook materiaalkeuze en bestellen van het materiaal.

  • meedenken over en meehelpen bij het in de markt zetten van deze producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan foto's maken en op site of sociale media plaatsen. Contact leggen met bedrijven die onze producten kunnen verkopen.

  • meehelpen met naaiwerkopdrachten, bijvoorbeeld ballen maken voor blikgooien, of labels in t-shirts en eenvoudige kostuums voor een voorstelling.

  • bedenken van opdrachten voor, organiseren en begeleiden van groepsuitjes zoals babyshowers en kinderfeestjes.

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken studenten die minimaal 18 jaar en creatief zijn, het leuk vinden om dingen uit te proberen, leergierig zijn, zelfstandig kunnen werken, initiatief nemen, een beetje eigenwijs zijn, maar ook goed kunnen luisteren en samenwerken met de anderen in ons team.

Wat hebben wij jou te bieden?

Studio Draadkracht bestaat uit een gezellig creatief team van vrijwilligers. We staan open voor nieuwe ideeën. Bij ons heeft de student de mogelijkheid om met zijn/haar creatieve ideeën aan de slag te gaan. De student krijgt redelijk wat vrijheid, kan deels zelf invulling geven aan wat hij/zij bij ons gaat doen. Indien mogelijk kan een student meedoen met cursussen die in onze werkplaats worden gegeven. Als de vergoeding die we voor een naaiwerkopdracht krijgen dat toelaat, krijgt de student een klein bedrag voor zijn/haar naaiwerk.

bottom of page