top of page

Naailab voor kids

Wil jij ook een eigen unieke hippe etui, tas of portemonnee, kleding maken. Droom jij van een mode ontwerper zijn? En wil je leren hoe een naaimachine nou eigenlijk werkt?

 

Meld je dan aan voor de naailab voor kids!

Wat ga je doen?

We zetten je niet zo maar achter een machine neer, je leert er onder begeleiding goed mee om te gaan. Tijdens de eerste les leer je hoe de naaimachine werkt, wat recht en zigzag stikken is, en begin je met het naaien van een rugzakje met koord. In de volgende lessen gaan we het rugzakje met koord afmaken en pimpen. Dan gaan we verder met een etui, of een portemonnee maken.

 

Reeks van 5 lessen

Als je de smaak te pakken hebt kun je je opgeven voor een volgende reeks van 5 lessen. We gaan overleggen wat je nog meer zou willen maken. Bijvoorbeeld een scrunchie, een hoedje, een hoesje voor je mobiel, een kussenhoes. Of je maakt van je broek een rok of een tas. Misschien heb je zelf al een idee van wat je wil maken? 

 

Moet ik iets meenemen?

Je hoeft helemaal niets mee te nemen. Wij zorgen voor thee, limonade en koekjes. Ook de lesmaterialen worden door de studio geregeld.

Wil jij of je ouders/verzorgers eerst even langs komen om te kijken? Loop gewoon een keer bij ons binnen.

 

Ouders, verzorgers

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen als de financiële bijdrage een probleem is. Een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het Wijteam of jeugdzorg kan een aanvraag bij dit jeugdfonds indienen. Voor meer info klik hier.

 

P.S. Deelname aan de cursus is op eigen risico.

Aantal keren/lessen

Je geeft je op voor een reeks van 5 lessen. De lessen duren 1,5 uur.

 

Wanneer

Woensdagmiddag: 14.30 - 16.00 uur

 

1e reeks najaar
11, 18, 25 september, 2 en 9 oktober

2e reeks najaar

16, 23 oktober, 6, 13 en 20 november

 

Niveau

Beginners en/of met wat naaiervaring

 

Leeftijd

8 -12 jaar

 

Aantal deelnemers

Minimaal 3 en maximaal 8 kinderen

Docenten

Antoinette Bueving, Muriël Kiffers, Ingrid Nederhoed en Renier Wortman.

Prijs

€ 50,-, Inclusief materialen, limonade, thee en koekjes. Exclusief stoffen voor sommige naaiwerkstukken zoals een rokje of een legging.

Wist je dat...

je met een Stadjerspas eenmalig €20,- korting  krijgt op een cursus?/workshop?

Start weer vanaf

11 september

IMG_9346.jpeg

Aanmeldformulier

Let op: je ontvangt een email van ons. Deze kan als spam of als ongewenste email gezien worden. Als je niks van ons hebt gehoord, check dan eerst even of het per ongeluk daar terecht is gekomen!

IMG_9537.jpeg
bottom of page