top of page

Korte themacursus

In de korte themacursus kun je je naaivaardigheden laten groeien. Wat je maakt binnen het thema is vrij in te vullen. Samen met de docent passen we het aan op je ervaring. Heb je al een wens of idee? Geef het aan in het opmerkingenveld.

Elke cursus bestaat uit 6 lessen van 2,5 uur. Je kan kiezen voor dinsdag van 9.30-12.00 of zaterdag van 10-12.30. In de genoemde data is meegerekend dat er op feestdagen en in vakanties geen les is.

Voor de eerste helft van 2018 staan de volgende cursussen gepland:

Baby- /Kinderkamer DIY

Speelgoedblokken, poppenkleertjes, kussens, dekens, knutseletui, opbergmanden... Leuk en origineel om te geven en te krijgen. 

data:

di 16 jan t/m 20 feb

zat 20 jan t/m 24 feb

Voorjaarskriebels: tijd voor rokjesdag!

Joehoe! Het zonnetje komt weer tevoorschijn, de natuur komt weer tot bloei, kortom alle reden om jezelf te trakteren op een mooie rok!

Data:

di 6 mrt t/m 10 apr

zat 10 mrt t/m 21 apr

Van oud weer nieuw

Wil je duurzamer met je kleren omgaan, meer tweedehands kopen, of past de kleding in de winkel net niet helemaal. In deze themacursus leer je meer over het aanpassen van bestaande kleding naar jouw maat. 

Cursusdata

6 x 2,5 uur

Dinsdag 9.30-12.00

Zaterdag 10.00-12.30

 

Zie start- en einddatum bij de thema's.

De algemene cursusvoorwaarden zijn van toepassing.

Niveau
Enige ervaring met de naaimachine tot gevorden.

Prijs

€ 110,- inclusief koffie/thee

Benodigde materialen (stof, knopen, ritsen e.d.) zijn niet inbegrepen. 

Wist je dat...

je met een Stadjerspas eenmalig €20,- korting  krijgt op een cursus?

Aanmeldformulier

Let op: we nemen via e-mail contact met je op over je aanmelding. Het kan zijn dat je e-mail provider onze berichten als ongewenst of spam kenmerkt. Als je denkt dat je niks van ons hebt gehoord, check dan eerst even of het per ongeluk daar terecht is gekomen!

bottom of page