top of page
Recente berichten

Stichting Studio Draadkracht zoekt donateurs!

Wil jij graag een textielwerkplaats ondersteunen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en inspireren? Een werkplaats waar mensen de mogelijkheid krijgen om een eigen onderneming te beginnen of producten te verkopen? En vind jij het ook belangrijk dat iedereen die dat wil, gebruik moet kunnen maken van een textielwerkplaats? Een werkplaats waar zelfstandig, maar ook onder begeleiding van een deskundige vrijwilliger gewerkt kan worden? Zou jij ook graag zien dat ouderen, kinderen en nieuwkomers die door omstandigheden een stimulans kunnen gebruiken, de mogelijkheid krijgen om deel te nemen aan activiteiten op het gebied van textiele werkvormen? Mensen die bijvoorbeeld onvoldoende geld hebben of in een sociaal isolement zitten, maar wel een passie hebben voor textiele werkvormen. En graag hun talenten zouden willen benutten. Word dan donateur van Stichting Studio Draadkracht, Groningse Textielwerkplaats! Wat is er zo bijzonder aan Stichting Studio Draadkracht? Wij zijn de enige particuliere textielwerkplaats in het Noorden van Nederland: met een naaicafé waar je tijdens zeer ruime openingstijden zonder afspraak zo binnen kan komen lopen op het moment dat het jou uitkomt en waar je zo lang kan blijven als je wilt naast ‘gewone’ naaimachines ook lock- en industriële naaimachines en grote kniptafels staan iedereen terecht kan: jong en oud, mannen en vrouwen, beginners en gevorderden, startende ondernemers, kunstenaars, ongeacht culturele achtergrond die ook sociaal maatschappelijke doelen wil bereiken door o.a.voor minder draagkrachtige burgers activiteiten tegen een gereduceerd tarief aan te bieden sociale projecten op te zetten en uit te voeren en hiervoor fondsen en sponsors te werven. Een voorbeeld hiervan is Daadkracht met Draadkracht waarbij deelnemers les krijgen in diverse naai technieken en op beperkte schaal producten maken die verkocht (kunnen) worden Om onze werkplaats en sociaal maatschappelijke doelen overeind te houden hebben wij financiële steun nodig. Niet alleen van fondsen, maar ook van bedrijven en particulieren. Mede door jouw steun kunnen we: de prijzen toegankelijk houden voor elke portemonnee; speciale activiteiten organiseren waarmee we de verborgen talenten van mensen kunnen aanboren of hun sociaal isolement kunnen doorbreken;investeren in betere of speciale machines en materialen. Behalve donaties, eenmalig of structureel, kun je ons ook helpen door eens bij ons binnen te lopen en te kijken of we een activiteit of leuk product hebben voor jezelf, of als cadeau! Er is één en ander direct te koop in de Studio, maar natuurlijk maken we ook graag iets voor je op maat. Of denk bijvoorbeeld aan ons als jij of je vrienden, buurkinderen of collega’s op zoek zijn naar een leuk idee voor een babyshower, kinderfeestje of familie- of teamuitje! Draag jij ons een warm hart toe? Word vriend/donateur van Studio Draadkracht! Je kunt donateur worden door een bijdrage van € 10,- of meer over te maken op rekening: NL33RABO 0184 1900 45 t.n.v. Studio Draadkracht, onder vermelding van donatie.

Alvast bedankt! Namens het bestuur en andere vrijwilligers van Studio Draadkracht

bottom of page