top of page
Recente berichten

Draadkracht doet mee aan de Groningse Ondernemerschallenge

Op dit moment doen we met het project Daadkracht met Draadkracht mee aan de Groningse Ondernemerschallenge. Tot 5 november kun je stemmen op ons project, zodat we kans maken op een plek in de finale. Zo komt de uitvoering van ons project weer een stuk dichterbij!

Wat willen we gaan doen?

We willen een textielwerkplaats opzetten voor vrouwen die door omstandigheden een stimulans kunnen gebruiken om mee te doen aan de samenleving. Hier maken ze en verkopen ze dan hun eigengemaakte producten. De werkplaats zelf bieden we al, op dit moment is het een inloopruimte waar iedereen die zich graag wil bezighouden met textiel terecht kan. Maar er moet meer impact gegenereerd worden. Er is daadkracht nodig. Een plek waar juist die vrouwen die normaal worden overgeslagen, hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen, gaat daarvoor zorgen.

Helpen jullie ons mee dit project uit te kunnen voeren? Alvast bedankt!

bottom of page