top of page
Recente berichten

Nieuw: naaicursus voor gevorderden!


In september gaan we beginnen met een nieuwe naaicursus, speciaal voor gevorderden! Dus heb je al wat ervaring met het werken op een naaimachine, maar wil je je verder ontwikkelen? Of loop je er tegen aan dat je bepaalde technieken nog niet helemaal onder de knie hebt? Dan is deze naaicursus echt iets voor jou!

Iedereen heeft natuurlijk een ander niveau en omdat we het heel goed begrijpen dat je graag met je eigen project(en) aan de slag wilt, zullen we de cursus zo goed mogelijk op jouw vragen en wensen afstemmen. Het is dus eigenlijk een cursus op maat!

Deze naaicursus bestaat uit 14 lessen van 2,5 uur, zodat je genoeg tijd hebt om meerdere projecten af te ronden.

Kijk voor meer informatie en aanmelding bij Naaicursus voor gevorderden.

bottom of page