top of page
Recente berichten

FROM US : FOR YOU

In de lente van 2016 hebben wij de deuren van Studio Draadkracht geopend en dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Vanwege de coronasituatie was een fysiek feestje niet mogelijk, maar nu we weer bijna naar normaal gaan vieren we ons lustrum. Dat doen we met een jubileumactie die in het teken staat van delen en verbinden.


Vanaf 23 augustus kun je ze overal in de stad vinden om gratis mee te nemen: unieke zakjes in alle denkbare kleuren en stoffen. De afgelopen weken hebben onze vrijwilligers 500 stuks gemaakt! De zakjes liggen in de week van 23 t/m 29 augustus in openbare gelegenheden en zijn te herkennen aan het label: From: us / For: you. De locaties maken we begin september bekend via onze social media kanalen. Je mag natuurlijk ook langskomen als de studio open is om een zakje te halen; onze paspop in de etalage heeft een steeds korter wordende jurk gemaakt van de laatste zakjes.


We zijn natuurlijk benieuwd hoe de zakjes worden gebruikt en doen daarom de oproep dat met ons te delen via onze social mediakanalen Facebook en Instagram: tag ons of stuur een foto of filmpje. Onder de inzendingen worden eind september drie winnaars uitgeloot die een cadeaubon ter waarde van 20 euro winnen, naar keuze uit te geven bij Studio Draadkracht.


Tijdens het langsbrengen kregen onze vrijwilligers al veel enthousiaste reacties op de locaties. Daarnaast zien we al steeds meer inzendingen voor de winactie. Je kan nog tot 23 september een foto sturen als je een zakje hebt gevonden met waar je het voor hebt gebruikt. De lokale pers heeft ook aandacht besteed aan onze jubileum actie:

Brigit, Ester en Geeske praten met OOG TV over Studio Draadkracht en hoe deze jubileumactie tot stand is gekomen. Mede oprichtster en bestuurslid Ester Koot geinterviewd door Radio Noord (interview vanaf 21:00) Studio Draadkracht in Wijkblad De Hunze - Starkenborgh Het mysterie in de buurt


Commentaires


bottom of page